Eindejaarsspecial

Kopjezwam

Circulair ondernemen

Kopjezwam tijdens het eindejaar

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor iemand? Dan ben je op het goede adres bij Kopjezwam. We hebben enkele speciale pakketten samengesteld. Verras hem met een koffietas, een snijplank met gravering, een pakket van Koffie tot compost. Bij Kopjezwam vind je altijd een uniek cadeau!

KOPJEZWAMCADEAU


Door de vele geschenken en de bijhorend verpakking is de komende periode vaak een ecologische ramp. Benieuwd hoe jij de balans in evenwicht kunt houden en hoe #Kopjezwam jou daarbij kan helpen? Hou Kopjezwam dan zeker in de gaten. #tease #cadeausdieertoedoen

MICROGROENTEN TIJDENS UW KERSTDINER


De microgroenten geteeld bij Kopje Zwam zijn een rechtstreeks gevolg van circulair ondernemen. Bij het proces van oesterzwammen kweken is naast de oesterzwammen ook compost een eindproduct. Deze compost wordt dan gebruikt om microgroenten op te kweken.


Microgroenten van kopjezwam

KAFFEEFORM TASSEN 


KOFFIEKOPPEN GEMAAKT VAN KOFFIEGRUIS? Dat is juist! Een fietskoeriercollectief verzamelt koffiedik van geselecteerde caf├ęs en koffiebranderijen in Berlijn en brengt ze vervolgens naar een sociale werkplaats. Daar wordt het koffiegruis gedroogd en bewaard. Bij kleine fabrieken in Duitsland wordt het materiaal vervolgens samengevoegd en gevormd tot koffiekopjes. Eenmaal terug in de sociale werkplaats in Berlijn, krijgen de bekers hun laatste glans, worden ze verpakt en verzonden naar eindklanten. Kopjezwam is fierdat we als ambassadeur van deze filosofie kunnen optreden. 

Je kan deze tassen bestellen via kopjezwam


Kafffeeform by Kopjezwam

VAN KOFFIE TOT COMPOST


Een pakketje met 3 producten die laten zien welke mooie weg koffiegruis kan afleggen.


- Pakket Dumolyn koffie 

- Teeltkit "zwammer" om zelf oesterzwammen te kweken. 

- Teeltkit Microgroenten om je eigen microgroenten te kweken. 


Pakket in de webshop

OESTERZWAMBURGER


Als producent heb je altijd te maken met overschotten van onverkochte producten, minder mooie producten of delen van je product, die omwille van de schoonheid, afgesneden worden. Uiteraard is dit niet ok, dus hebben we met Kopje Zwam gezocht achter een manier om deze overschotten te verwerken.

De manier is deze oesterzwamburger. Bij de productie van deze burger gebruiken we de unieke eigenschappen van de oesterzwam zelf. Wat resulteert in een smakelijk product gemaakt van 100% oesterzwam. Dus zonder toevoegingen en bindmiddelen.

Met de juiste kruiding kan je er alle kanten mee op.

Voor het eindejaar hebben we ook onze oesterzwam gourmetburgers


oesterzwamburgers

Contacteer ons


Adres: Langestraat 72 Brugge


Email: info@kopjezwam.be


Phone: +32 485 64 13 66