seichou

We grow                                   


Seichou成長 food

成長, innovatie in de keuken


Maak kennis met seichou 


Ons revolutionaire product - we doopten het 'Seichou' - is meer dan een product, het is een methode die al onze creaties definieert. Seichou biedt een eiwit- en vezelrijke basis voor vegetarische gerechten en belichaamt innovatie in de keuken.


Ons geheim? Mycelium. Dat is het natuurlijke bindmiddel en de basis van seichou. Afgeleid van het Japanse woord voor 'groei', staat seichou dus voor myceliumgroei in voeding.


Door het gebruik van mycelium is seichou een minimaal bewerkt basisproduct. In het kader van de eiwitstrategie ontwikkelden we al een toepassing met oesterzwammen en Belgische rode bonen.

Seichou levert met andere woorden tal van mogelijkheden in de zoektocht naar ewitrijke vleesvervangers. En het betekent ook een nieuwe start voor al jouw culinaire avonturen. 


Maak je klaar om je kook- en eetervaring naar een hoger niveau te tillen met seichou!


Blijf op de hoogte voor meer updates en verleidelijke recepten. 



Hello world