Ons revolutionaire product - we doopten het 'Seichou' - is meer dan een product, het is een methode die al onze creaties definieert. Seichou biedt een eiwit- en vezelrijke basis voor vegetarische gerechten en belichaamt innovatie in de keuken.
Ons geheim? Mycelium. Dat is het natuurlijke bindmiddel en de basis van seichou. Afgeleid van het Japanse woord voor 'groei', staat seichou dus voor myceliumgroei in voeding.
Door het gebruik van mycelium is seichou een minimaal bewerkt basisproduct. In het kader van de eiwitstrategie ontwikkelden we al een toepassing met oesterzwammen en Belgische rode bonen.
Seichou levert met andere woorden tal van mogelijkheden in de zoektocht naar ewitrijke vleesvervangers. En het betekent ook een nieuwe start voor al jouw culinaire avonturen.
Maak je klaar om je kook- en eetervaring naar een hoger niveau te tillen met seichou!
Blijf op de hoogte voor meer updates en verleidelijke recepten.
Seichou proeven? Kom bij ons langs voor een workshop en leer koken met seichou!
Rijselstraat 248
8200 Sint-Michiels
BV
Reknr: KBC BE 64 7370 5286 5952
BTWnr: BE 0666 408 014
VZW
Reknr: BE26 8939 4417 5029
BTWnr: BE 1013 415 220