Producten

Producten

De Zwamburger


Onze 'hero'. Een artisanaal geproduceerde burger met oesterzwammen en niets anders. Beschikbaar puur natuur of in drie smaakvarianten, drie heerlijke kruidenmarinades. 100% puur en 100% smakelijk. En erkend als streekproduct met het label '100% West-Vlaams'.

Bitterballen


Van oesterzwammen uit eigen kweek maken we (h)eerlijke kroketten. Het krokante korstje is gemaakt van broodresten gedroogd in de restwarmte van de bakkersoven. Vegan, circulair en in de frituurpan gebakken, een gesmaakte hap! Erkend als streekproduct met het label '100% West-Vlaams'.

Microgroenten


Op de compost die ontstaat tijdens de productie van onze zwammen, kweken we een breed gamma overheerlijke microgroenten. Van sango en daikon (twee milde radijzensoorten met een exotische naam) tot bekendere namen als rode kool, boerenkool, mosterd en rucola. Ideaal als garnering, salade of tussen een broodje.

Zwammen


Bij Kopje Zwam vind je volledige oesterzwammen. Dus met het voetje. Door de lokale productie kunnen we dit zo aanbieden. Niet enkel een mooier zicht, het bevordert ook de delicate smaak van de zwam. Een culinaire topper waarmee je alle kanten op kan. 

Zwamburger Kopje Zwam
Microgroenten Kopje Zwam
Zwammen Kopje Zwam

Seichou

Eiwit- en vezelrijke basis voor vegetarische bereidingen

Ons geheim voor de keuken van vandaag en morgen? Mycelium als natuurlijk bindmiddel voor het nieuwe basisproduct Seichou, letterlijk 'groei' in het Japans. Dit staat voor groei en natuur in een smaakvolle, voedzame verrijking voor elke culinaire creatie. Meer weten?

Horeca en cateraars

We leveren onze producten ook aan horeca en cateraars. We hebben enkele formules, maar werken even graag een voorstel op maat voor je uit. Interesse? Neem contact met ons op en we komen bij je langs.